Budapest - IX. Kerület

CVOID=1457

2020-12-02

Java vezető fejlesztő/Solution Architect

Budapesti, IX. kerületben található partnercégünk számára keresünk Java vezető fejlesztő / Solution Architect pozícióba munkatársat, telekommunikációs területre, nagyvállalati szektorba.
2020-07-06

Senior Frontend Fejlesztő (React)

Partnercégünk nagysikerű termékéhez és növekvő fejlesztői csapatához keressük új Frontend fejlesztő munkatársukat. Ha szeretsz alkotni és fontosnak tartod, hogy a munkádnak legyen hozzáadott értéke, kedveled a transzparenciát, a nyitottságot, és részese lennél egy innovatív csapatnak, akkor ez a lehetőség neked szól!
2020-06-20

PHP fejlesztő

Partnercégünk informatika és telekommunikáció területén működő tanácsadó és fejlesztő cég, amely az internet világában is átlátható, minőségi megoldásokat biztosít partnerei számára. Az elmúlt 12 évben több száz sikeres fejlesztési projektet zártak le. Ügyfelei között egyaránt megtalálhatók multinacionális vállalatok, állami intézmények, hazai kis- és közép vállalkozások, oktatási intézmények és nemzetközi nonprofit szervezetek.
2020-06-09

Value Engineer

Partnercégünk vérkép elemző gépek tervezésére és gyártására szakosodott vállalat, jelenleg egy Value Engineer kollégával bővítené a csapatát.