Munkáltatóknak

Cégünk a RecruIT Kft. azzal a céllal jött létre, hogy informatikai és mérnöki területen professzionális szolgáltatást nyújtson megbízóinak. A RecruIT Kft. két cég, az Akvamarin HR Kft. és a Grape Solutions Zrt közreműködésével alakult meg.

Bátran mondhatjuk, hogy mind HR, mind IT/mérnöki területen magas szintű tudásbázissal rendelkezünk

Mérnök toborzás

A RecruIT az Akvamarin HR budapesti irodája. Az Akvamarin HR Kft. több, mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a munkaerő-közvetítők piacán, régiója vezető közvetítő cége, mely 90%-ban mérnök szakemberek toborzásában és kiválasztásában nyújt segítséget a Partnereinek.

IT toborzás

Alapulásunkkor fúzionáltunk a Grape Solutions Zrt-vel, akik egyedi szoftverfejlesztéssel foglalkozó vállalat.  Segítségükkel egyedülálló IT recruitment szolgáltatást nyújtunk a hazai piacon: mi vagyunk az egyetlen olyan munkaerő-közvetítő cég, akik igény esetén az interjúztatási folyamatba már a „nulladik” körtől naprakész tudással rendelkező szoftverfejlesztőket és IT szakembereket tudnak bevonni. Célunk kihasználni azt a piaci rést, ami az IT szegmensben fellelhető. Az IT technológia rohamos fejlődése szinte lehetetlenné teszi, hogy a közvetítő cégek rendelkezzenek a megfelelő szakmai tudással, ami ahhoz szükséges, hogy minőségi munkát nyújtsanak a kiválasztás területén. Grape Solutions Zrt-vel a székhelyünk is közös, így az IT-t nem csak az elméleti síkon ismerjük, napi szinten együtt dolgozunk szoftverfejlesztőkkel, hatékonyan tudjuk követni az IT technológiai változásait, valamint a gyakorlatban látjuk, hogy egy-egy pozíció mit jelent (pl. Business Analyst, Projektvezető, Delivery Manager).

Toborzás

Toborzás, kiválasztás

Sok esetben nem feltétlenül a legkiválóbb szakember jelenti a vállalat számára a legjobb megoldást, hiszen gyakran a kiemelkedő képességek nyújtotta előnyöket csak rövid ideig kamatoztathatja a vállalat. Mi nem a legkiemelkedőbb szakember megkereséséhez segítjük hozzá az Ön vállalatát, hanem megbízásának ismeretében megtaláljuk azt az embert, aki képességei és ismeretei révén alkalmas az adott feladatkör magas színvonalú ellátására, ugyanakkor a meglévő és elérhető vállalati feltételek kellő motivációt jelentenek a számára, hogy hosszú távon keresztül sikeres tagja legyen vállalati csapatuknak.

Outsourcing HUB

Célunk egy olyan közösség (erőforrás pool) megteremtése, amelyen belül a Rövidtávú fejlesztői-kapacitás kisimíthatóvá válik, azaz a kapacitáshiány találkozik a többlettel, az erőforrás poolban résztvevő cégek között, ideiglenes munkaerő áthelyezéssel.

Business-Coaching

Phoenix – Áthidaló ajánlat

A Phoenix – Áthidaló ajánlatunkkal azoknak a partnereknek szeretnénk segíteni, akik a bizonytalanság miatt felfüggesztették a kiválasztási folyamataikat vagy költséghatékonyabb kiválasztási folyamatot preferálnak.

Outsourcing

Priority Lane

Halaszthatatlan ügyfél megrendelések?
Pár hónapos projectek?
Azonnali kezdőre lenne szüksége?
Szabadúszó lenne a legjobb megoldás?

Ügyfeleink egyedi megrendeléseit támogatjuk, az újonnan felmerült rövidtávú projectekre keressük meg a megfelelő munkaerőt 1 héten belül.