Munkáltatóknak

Cégünk a RecruIT Kft. azzal a céllal jött létre, hogy informatikai és mérnöki területen professzionális szolgáltatást nyújtson megbízóinak. A RecruIT Kft. két cég, az Akvamarin HR Kft. és a Grape Solutions Zrt közreműködésével alakult meg.

Bátran mondhatjuk, hogy mind HR, mind IT/mérnöki területen magas szintű tudásbázissal rendelkezünk

Mérnök toborzás

A RecruIT az Akvamarin HR budapesti irodája. Az Akvamarin HR Kft. több, mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a munkaerő-közvetítők piacán, régiója vezető közvetítő cége, mely 90%-ban mérnök szakemberek toborzásában és kiválasztásában nyújt segítséget a Partnereinek.

IT toborzás

Alapulásunkkor fúzionáltunk a Grape Solutions Zrt-vel, akik egyedi szoftverfejlesztéssel foglalkozó vállalat.  Segítségükkel egyedülálló IT recruitment szolgáltatást nyújtunk a hazai piacon: mi vagyunk az egyetlen olyan munkaerő-közvetítő cég, akik igény esetén az interjúztatási folyamatba már a „nulladik” körtől naprakész tudással rendelkező szoftverfejlesztőket és IT szakembereket tudnak bevonni. Célunk kihasználni azt a piaci rést, ami az IT szegmensben fellelhető. Az IT technológia rohamos fejlődése szinte lehetetlenné teszi, hogy a közvetítő cégek rendelkezzenek a megfelelő szakmai tudással, ami ahhoz szükséges, hogy minőségi munkát nyújtsanak a kiválasztás területén. Grape Solutions Zrt-vel a székhelyünk is közös, így az IT-t nem csak az elméleti síkon ismerjük, napi szinten együtt dolgozunk szoftverfejlesztőkkel, hatékonyan tudjuk követni az IT technológiai változásait, valamint a gyakorlatban látjuk, hogy egy-egy pozíció mit jelent (pl. Business Analyst, Projektvezető, Delivery Manager).

Toborzás

Toborzás, kiválasztás

Sok esetben nem feltétlenül a legkiválóbb szakember jelenti a vállalat számára a legjobb megoldást, hiszen gyakran a kiemelkedő képességek nyújtotta előnyöket csak rövid ideig kamatoztathatja a vállalat. Mi nem a legkiemelkedőbb szakember megkereséséhez segítjük hozzá az Ön vállalatát, hanem megbízásának ismeretében megtaláljuk azt az embert, aki képességei és ismeretei révén alkalmas az adott feladatkör magas színvonalú ellátására, ugyanakkor a meglévő és elérhető vállalati feltételek kellő motivációt jelentenek a számára, hogy hosszú távon keresztül sikeres tagja legyen vállalati csapatuknak.

Külföldi HR ügynökségeknek

IT/mérnöki pozíciók betöltése mindig kihívást jelent még a HR ügynökségek számára is. Már több, mint 15 éve figyeljük a magyar piacot és azt tapasztaljuk, hogy a szakembereink 40%-a érdeklődik és nyitott a külföldi munkák iránt. Ezen réteg igényeinek is szeretnénk megfelelni, így nyitottak vagyunk külföldi HR irodákkal együttműködni és további lehetőségeket biztosítani a magyar IT/mérnöki szakembereinknek.

Business-Coaching

Coaching

Minden vezető életében eljön egy pillanat, amikor

  • Nem tud dönteni,
  • Elbizonytalanodik, hogy jól csinálja-e amit csinál,
  • Megerősítésre szorul egy probléma megoldásában,
  • Szüksége van egy független szemre, amelyik kívülről látja a szervezetet,
  • Talán kiég kicsit a tevékenysége során jelentkező terhelések miatt,
  • Szeretné valakivel megosztani szakmai gondjait.

Ilyen esetekben segít a coach, egy tapasztalt, sok vállalati konfliktust és sikert megélt szakember, aki meghallgatja és kérdéseivel segíti a vezetőt abban, hogy maga döntse el szakmai pályájának alakulását, irányát – a coach tehát segít, elősegít, támogat, kérdez. A coaching egy olyan tudományos alapú művészet, ahol a szakember előremutató kérdéseivel, aktív jelenlétével, figyelő hallgatásával, visszatükröző visszacsatolásával lépésről lépésre Megbízója értékeit kibontakoztatja, és az elérendő cél érdekében aktivizálja.

Outsourcing

Outsourcing, outplacement

Munkaadóknak nyújtott humánpolitikai szolgáltatásunk, amellyel támogató szakmai segítséget nyújtunk a munkáltatónak valamint az elbocsátott dolgozó(k)nak az elbocsátásból eredő pszichés, szociális, jogi hatások feldolgozásában és az álláskeresésben.