CVOID=20

2021-01-27

Vezetői Asszisztens

A hazai fémipar ágazatban vezető pozíciót betöltő és a nemzetközi piacon is aktív magyar, családi tulajdonban lévő, több mint 600 főt foglalkoztató partnerünk számára keresünk vezetői asszisztens pozícióra személyt a cég Zala megyei telephelyére.
2020-06-24

HR asszisztens / IT researcher

Saját csapatunkba keresünk HR asszisztens / IT researcher kollégát. Elsősorban olyan pályázók jelentkezését várjuk, akik a kialakult vírus helyzet miatt jelenleg munka nélkül maradtak/elvesztették az állásukat, mi ezzel szeretnénk támogatni a hazai recruitment közösséget, illetve az így munkaerő piacra kikerült munkavállalókat.
2020-06-08

HR asszisztens / IT researcher (részmunkaidő is)

Érdekel a toborzás-kiválasztás? Nem riadsz meg az informatikai kifejezésektől egy önéletrajzban? Ezúttal saját csapatunkat bővítenénk, lehet, hogy éppen Téged keresünk. Rólunk annyit, hogy kimondottan IT-s keresésekre specializálódott munkaerő-közvetítő vállalat vagyunk, ahol megalapozhatod recruiter karrieredet.
2019-06-22

Képzési asszisztens

Ha szeretnéd a tudásodat egy nagy múltú, a világ számos országában jelen lévő és piacvezető autóipari beszállító cégnél kamatoztatni, ahol elsajátíthatod a szakma fortélyait és egy fiatalos, egymást motiváló csapat tagja lehetsz, akkor ne habozz, jelentkezz! Megbízónk folyamatosan bővülő, a legmodernebb technológiákat alkalmazó üzemébe keresünk új kollégát.