Gépészmérnök

CVOID=25
CVOID=10

2021-03-29

Konstruktőr

Egyedi autóipari terméket gyártó partnercégünk székesfehérvári felépítmény gyártó üzemébe keresünk konstruktőr munkatársat.
2021-02-01

Engineer groupleader

A folyamatok és termékek műszaki, minőségi követelményeinek biztosítása a folyamatok szabályozott fenntartásával, fejlesztésével. Az ehhez szükséges feladatok végrehajtása és koordinálása a vezetőség által meghatározott prioritások figyelembevételével.
2020-06-17

Minőségügyi mérnök

Partnercégünk japán tulajdonban lévő multinacionális és innovatív gyártó cég, mely nagy pontosságú autó- és motorkerékpár alkatrészekkel látja el a vezető autó- és motorkerékpár gyártókat és beszállítókat Európában. A vállalat immár több mint 15 éve van jelen Magyarországon és elsődleges célja a további termékdiverzifikáció és a folyamatos technológiai fejlesztés által elérhető dinamikus piaci növekedés.
2020-01-14

Termékfejlesztő mérnök

Amerikai autóipari partnercégünk világszerte 20 telephellyel rendelkezik és 13.000 kollégát foglalkoztat Európában, Ázsiában és Észak-Amerikában. Magyarországi csapatuk erősítése céljából keresünk kollégát az alábbi pozícióba.