CVOID=16

2021-02-03

HR Csoportvezető

A hazai fémipar ágazatban vezető pozíciót betöltő és a nemzetközi piacon is aktív magyar, családi tulajdonban lévő, több mint 600 főt foglalkoztató partnerünk számára keresünk HR csoportvezetői pozícióra személyt a cég Zala megyei telephelyére.
2021-01-27

HR Generalista

A hazai fémipar ágazatban vezető pozíciót betöltő és a nemzetközi piacon is aktív magyar, családi tulajdonban lévő, több mint 600 főt foglalkoztató partnerünk számára keresünk HR generalista személyt a cég Zala megyei telephelyére.
2020-12-21

IT recruiter

Partnerünk saját termékfejlesztéssel és outsource-szal foglalkozik, 2013-ban alakultak. A cég története egy jó ötlettel indult: a feladat, hogy kössék össze az ország legjobb IT szakembereit a legérdekesebb IT projektekkel. A csapatszellem erős, a tudásmegosztás és a folyamatos fejlődés garantált náluk. Munkájukra jellemző a transzparencia és a jókedv.
2020-06-25

HR tanácsadó / IT recruiter

Saját csapatunkba keresünk HR tanácsadó / IT recruiter kollégát. Elsősorban olyan pályázók jelentkezését várjuk, akik a kialakult vírus helyzet miatt jelenleg munka nélkül maradtak/elvesztették az állásukat, mi ezzel szeretnénk támogatni a hazai recruitment közösséget, illetve az így munkaerő piacra kikerült munkavállalókat.