Minőségbiztosítási mérnök

CVOID=25
CVOID=10

2021-01-27

Senior Minőségügyi Mérnök

A hazai fémipar ágazatban vezető pozíciót betöltő és a nemzetközi piacon is aktív magyar, családi tulajdonban lévő, több mint 600 főt foglalkoztató partnerünk számára keresünk senior minségügyi mérnök pozícióra személyt a cég Pest megyei telephelyére.
2021-01-06

Minőségmenedzsment rendszerfejlesztő mérnök

Partnercégünk által gyártott elektronikai alkatrészek megtalálhatóak szinte minden elektromos és elektronikus készülékben, így elmondható róluk, hogy az elektronikai termékek területén világszinten a vezető gyártók közé tartoznak. A vevői igényeknek szeretnének még inkább megfelelni, ezért csapatukba keresünk Minőségmenedzsment rendszerfejlesztő mérnök kollégát.
2021-01-06

Minőségbiztosítási mérnök

Partnercégünk által gyártott elektronikai alkatrészek megtalálhatóak szinte minden elektromos és elektronikus készülékben, így elmondható róluk, hogy az elektronikai termékek területén világszinten a vezető gyártók közé tartoznak. A vevői igényeknek szeretnének még inkább megfelelni, ezért csapatukba keresünk Minőségbiztosítási mérnök kollégát.
2020-01-07

Minőségbiztosítási mérnök

Partnercégünk a világ egyik legnagyobb autóipari klímatechnikai beszállító vállalata, mely világszerte 40 gyártó üzemmel és 4 technológiai központtal rendelkezik. 2020-ban egy új zöldmezős beruházást létesít Baranya megyében. Jelenleg Minőségbiztosítási munkaterületre keresünk, új telephelyükre kollégát.