PLC programozó

CVOID=25

2020-06-04

Programozásvezető

Partnercégünk ipari automatizálással, célgépekkel, robotcellákkal foglalkozó sikeres vállalat, ahol büszkék rá, hogy gyártósoraikban, gépeikben megjelennek a mai kor legfejlettebb technológia megoldásai.
2020-06-04

PLC programozó

Az elektronika és az ipari automatizálás területén közel 40 éve ismert partnercégünk dinamikusan fejlődő csapatának keressük legújabb, oszlopos tagját egy PCL programozó személyében.
2019-07-24

Senior PLC programozó

Partnercégünk egy magyar tulajdonban lévő ipari automatizálással és ipari robottechnológiával foglalkozó sikeres vállalat. Az egyedi gépgyártásnak köszönhetően kiemelkedő fontosságú cég a piacon. Az elsődleges szempontjuk az innováció, büszkék rá, hogy gyártósoraikban, gépeikben megjelennek a mai kor legfejlettebb technológia megoldásai. Jelenleg bővülés miatt keresnek PLC programozó pozícióba kollégát.
2019-06-21

Vezérléstechnikai mérnök

Partnercégünk a világ egyik legnagyobb autóipari klímatechnikai beszállító vállalata, mely világszerte 40 gyártó üzemmel és 4 technológiai központtal rendelkezik. Jelenleg a gépek automatizálásával, gyártóberendezések tervezésével foglalkozó Gyártásfolyamat Fejlesztés munkaterületre keresünk szakmailag tapasztalt kollégákat.