Tesztmérnök

CVOID=25
CVOID=10

2021-02-23

Test Automation Engineer

Our partner is one of the largest team in the world working on automated driving technologies.
2020-01-13

Globál tesztmérnök

Partnercégünk különböző technikai megoldások széles termékpalettáját tervezi és gyártja az autóipar, a szórakoztató elektronikai ipar és más vállalatok számára világszerte, beleértve a connected car rendszereket, audio és vizuális termékeket, vállalati automatizálási megoldásokat és egyéb infokommunikációs megoldásokat. Jelenleg a globál tesztmérnökség csapatába keresünk új kollégát.
2019-06-22

Tesztmérnök

Partnercégünk különböző technikai megoldások széles termékpalettáját tervezi és gyártja az autóipar, a szórakoztató elektronikai ipar és más vállalatok számára világszerte, beleértve a connected car rendszereket, audio és vizuális termékeket, vállalati automatizálási megoldásokat és egyéb infokommunikációs megoldásokat. Jelenleg a gépek automatizálásával, gyártóberendezések tervezésével foglalkozó Gyártásfolyamat Fejlesztés munkaterületre keresünk szakmailag tapasztalt kollégákat.
2019-06-20

Tesztgyártás támogató mérnök

Ha szeretné tudását egy nagy múltú, a világ számos országában jelen lévő és piacvezető autóipari beszállító cégnél kamatoztatni, ahol elsajátíthatja a szakma fortélyait és egy egymást motiváló csapat tagja lehet, akkor ez egy remek lehetőség az Ön számára! Megbízónk folyamatosan bővülő, a legmodernebb technológiákat alkalmazó üzemébe keresünk új kollégát.