2020-09-26

Scrum master

Piacvezető partnercégünk, amely közép – és nagyvállalati környezetbe fejleszt megoldásokat elektronikus dokumentumkezelés és számlázás területén keresi következő munkatársát egy Scrum master személyében. Olyan jelöltek jelentkezését is várjuk, akik részt vettek már agilis bevezetésben és szívesen dolgoznának a jövőben agilis coachként.
2020-09-03

Java fejlesztő

Partnercégünk közép - és nagyvállalati környezetbe fejleszt megoldásokat elektronikus dokumentumkezelés és számlázás területén. Dokumentum előállítási volumene alapján évek óta piacvezető szerepet tölt be Magyarországon. Innovatív technológiai környezetet és magas szakmai színvonalat biztosít munkatársainak.
2020-07-01

Test Manager

Piacvezető partnercégünk, amely közép- és nagyvállalati környezetbe fejleszt megoldásokat elektronikus dokumentumkezelés és számlázás területén keresi a tesztelői csapat élére Test manager kollégáját.
2020-06-01

Business Analyst

Piacvezető partnercégünk, amely közép - és nagyvállalati környezetbe fejleszt megoldásokat elektronikus dokumentumkezelés és számlázás területén keresi következő Business analyst kollégáját.