Rólunk

Hiszünk abban, hogy mindenki tartozik valahova!

rólunk

Cégünk 2011-ben azzal a szándékkal alakult, hogy meghatározó szereplők legyünk az IT munkaerő-közvetítés területén. Ennek sikerét elsősorban abban láttuk, hogy technológiai ismereteinket fejlesztettük magas szintre. Az elmúlt több, mint 10 év alatt voltunk fent és lent is, viszont ami nem változik az a mérhetetlen kitartásunk, szorgalmunk és folyamatos fejlődési törekvésünk. Továbbra is hiszünk abban, hogy munkánk magas minőségen tartását, ügyfeleink is értékelik.

 

Csapatunk egy összetartó közösség, ahol sokat jelentenek az emberi értékek, az együttműködés, szorgalom, a tanulási vágy. Nemcsak a munkaidőnket, hanem sokszor a szabadidőnket is szívesen töltjük együtt, utazások, kirándulások, aktív kikapcsolódás formájában.

0 +
év tapasztalat
0 +
elhelyezés
0 +
elégedett ügyfél
0
lorem ipsum
0
lorem ipsum
0
lorem ipsum

Legjobb
tehetségek felkutatása

Az IT területen folyamatosan változó kihívásokkal szembeni képességünkkel biztosítjuk, hogy a legjobb szakemberek álljanak rendelkezésre ügyfeleink számára.

Innovatív megoldások előmozdítása

Víziónk, hogy ügyfeleink számára, olyan innovatív megoldásokat kínáljunk, amelyek segítenek a legjobb szakemberek elérésében, a legújabb technológiák alkalmazásával.

AI
technológiák alkalmazása

A legfrissebb trendekre, technológiákra támaszkodunk a folyamataink optimalizálása és a hatékonyságunk érdekében.

Csapatunk

csapatunk

Vaslaki Tímea

CEO

Kalo-Tóth Evelin

Junior IT recruiter

Nagy-Hock Evelin

IT sourcer

Gimesi Loretta

Backoffice asszisztens

Gimesi Dorottya

Projekt asszisztens

Venter Szonja

Sales asszisztens

Pethő Bence

Sales és marketing munkatárs

Venter Szonja

Sales asszisztens

Csapatépítő programjaink

egy csapat

Cégünk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a munkatársak jól érezzék magukat és összetartó csapatot alkossanak, ezért rendszeresen szervezünk olyan programokat, amik segítenek a kommunikációban, az együttműködésben, a problémamegoldásban és a motivációban. A lényeg a részvétel és a közös élmény élvezete.